FA Cup Final 2007/08 Cardiff City – Portsmouth

FA Cup Final 2008

FA Cup Final 2008,
originally uploaded by stadionnieuws.

De uitgave van 2008 is ook weer binnen (kan hier besteld worden. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is het een dik exemplaar, A4, full-colour, 116 pagina’s voor 10 GBP (12,50 Euro). Het bevat naast de nodige advertenties heel veel kijk- en leesmateriaal. Beide teams komen uitgebreid aan bod, evenals hun weg naar de finale.

Qua historie worden eerdere overwinningen van Cardiff (finale 1927) en Portsmouth (finale 1939) beschreven en verder de Cup Final Memories van Lawrie Sanchez (Wimbledon), Norman Whiteside (Manchester United), Ossie Ardiles (Spurs), Terry Venables (Spurs) en Ray Wilkins (Manchester United). Daarnaast het staatje FA Cup Curiositeiten en een overzicht van de (slechts) 15 penalties die genomen zijn in de 140 finales tot nu toe. Twee Nederlanders waren succesvol (Arnold Mühren en Ruud van Nistelrooy, allebei voor Manchester United).

Al met al is het weer een prachtige uitgave, evenals de semi-final publicaties die ook door de FA worden verzorgd. Portsmouth wint met 1-0 door een goal van Kanu.

Één reactie

Plaats een reactie